Ekstern dvd drev elgiganten

Leder du efter en computertaske, headset, grafikkort eller andet, kan du finde det her. Asus SDRW-08D2S-U Lite eksternt DVD drev (white). Sammenlign priser og læs anmeldelser af ekstern dvd drev Optiske drev.

Klik her og find den bedste pris nu! Løsningen er et eksternt dvd-drev, og vi har . Med en ekstern DVD brænder kan du tilslutte den til hvilken som helst computer . Inspiron 31XX, 53XX, 73XX, 1 55XX, 75XX, . De fleste eksterne drev virker via USB – det samme gælder for alle . Og så en ekstern DVD-drev, som vi også mangler 🙂 – fordi jeg kom til at købe en bærbar . Man kan da se på billedet at der er et dvd drev? GB EKSTERN HARDISK ASUS DVD DREV CORSAIR OBSIDIAN CABINET. Hvis din oplader eller adapter bliver væk, overopheder eller ikke længere vil virke af ukendte årsager kan du finde et stort udvalg af opladere . Det synes jeg de fortalte, da vi købte computeren hos elgiganten, at den rigtige opdeling. Computeren har sikkert et DVD drev, tilsluttet med S-ATA.

Har jeg drev på min computer? Tips fra mig(IT Nørd): man kan købe ekstern DVD drev som kan . At det er ikke fordi, jeg får penge eller . Jeg sidder og spekulere på om denne Ekstern kan køre optimalt hvis man har. Der kan tilsluttes ekstern mus og tastatur via USB, og jeg vil klart.

Elgiganten for at købe en ny computer med dvd drev,. Blue-Ray film, men DVD afspilning virker fint. Der er godt nok en overordnet søgefunktion, der søger på enheden, tilsluttede drev og internettet. Hej Kan man tilslutte ekstern dvd drev til den ? Jeg er sikker på at elgiganten ikke gider at leverer en adapter til hd for 65kr. Jeg købte og betalte et dvd drev til 5kr, men efter ibrugtagning fandt jeg ud af at de havde leveret et.

Apple USB SuperDrive – DVD±RW-enhet (±R DL) – USB 2. BUFFALO MediaStation Portable DVD Writer – DVD±RW- (±R DL-) . Kan du eventuelt prøve at benytte kablet fra dit DVD-drev, og se om disken. Jeg har en spritny Macbook retina og vil gerne have en ekstern harddisk til at . Batteriet er dårligere, men til gengæld har maskinen et DVD-drev. Toshiba Satellite C850-serien leverer god ydelse til dine daglige computerbehov. Til sommerferien vil vi købe en DVD afspiller med to skærme til. Men så skulle der kunne sætte et ekstern drev til.

Her vil man bare sætte et DVD-drev til fx en USB-port. Desværre har deres fikse, lille Acer Aspire Revo ikke noget DVD-drev. Jeg har selv en Macbook Air med ekstern skærm.

Macbook pro (non-retina) har dvd drev og lan-port.